page_banner

Отстраняване на грешки на контролера на машината за средночестотно точково заваряване

Когато средната честотамашина за точково заваряванене работи, можете да програмирате параметрите чрез натискане на бутоните нагоре и надолу.Когато параметрите мигат, използвайте клавишите за увеличаване и намаляване на данните, за да промените стойностите на параметрите и натиснете бутона „Нулиране“, за да потвърдите програмираните параметри.

IF инверторен апарат за точково заваряване

 

Можете също така да изчакате мигането да спре автоматично, за да запазите програмираните данни.Съответните „данни“ могат да бъдат зададени в дадения диапазон в таблицата за програмиране в съответствие с изискванията на процеса на заварения детайл.

Тестване: Когато превключвателят за избор на програматора е поставен в позиция „Тестване“, той може да се използва за тестване на ситуацията с налягането на заваряване (без извеждане на заваръчен ток).

Заваряване: Изберете този режим за нормална работа.

Налягане: В този режим може да се извърши ръчно управление на клапана за налягане.

Suzhou Agera Automation Equipment Co., Ltd. specializes in the development of automated assembly, welding, testing equipment, and production lines, mainly applied in household appliances, hardware, automotive manufacturing, sheet metal, 3C electronics industries, etc. We can customize various welding machines and automated welding equipment, as well as assembly welding production lines and conveyor lines according to customer needs, providing suitable automation solutions to assist companies in transitioning and upgrading from traditional production methods to high-end production methods. If you are interested in our automation equipment and production lines, please contact us: leo@agerawelder.com


Време на публикуване: 28 април 2024 г