ʻaoʻao_banner

Ke hana nei me ka Weld Nugget Shift i nā mīkini hoʻoheheʻe ʻokoʻa ʻokoʻa pinepine?

He pilikia maʻamau ka Weld nugget shift i ka wā o ke kaʻina hana kuʻi ʻana i nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency.E pili ana i ka neʻe ʻana a i ʻole misalignment o ka weld nugget, hiki ke hoʻopilikia i ka maikaʻi weld a me ka ikaika hui.Kūkākūkā kēia ʻatikala i nā kumu o ka neʻe ʻana o ka weld nugget a hāʻawi i nā hoʻolālā e hoʻoponopono pono i kēia pilikia.

IF inverter wahi welder

Nā kumu o Weld Nugget Shift: Hiki i kekahi mau mea ke kōkua i ka neʻe ʻana o ka weld nugget i nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency:

  1. ʻAʻole pololei ʻo Electrode Alignment: ʻO ka alignment kūpono ʻole o nā electrodes hiki ke hopena i ka puʻunaue like ʻole i ka wā wili, e hoʻololi ai ka weld nugget.
  2. ʻO ka mānoanoa o nā mea hana ʻole: ʻO nā ʻano like ʻole o ka mānoanoa o nā mea hana mea hiki ke alakaʻi i ka puʻu wela ʻole, e hopena i ka hoʻololi weld nugget.
  3. ʻAʻole lawa ka Electrode Pressure: ʻAʻole lawa ke kaomi i hoʻohana ʻia e nā electrodes hiki ke hoʻoneʻe i nā mea hana i ka wā o ke kaʻina hana kuʻi, e alakaʻi ana i ka weld nugget displacement.
  4. ʻAʻole lawa ka hoʻoluʻu Electrode: ʻO ke kūkulu ʻana i ka wela nui i nā electrodes hiki ke hoʻonui i ka wela a hopena i ka neʻe ʻana o ka electrode, e alakaʻi ana i ka hoʻololi weld nugget.

Nā hoʻolālā e hoʻoponopono i ka Weld Nugget Shift: No ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka neʻe ʻana o ka weld nugget i nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency, hiki ke hoʻokō ʻia nā hoʻolālā aʻe:

  1. Pono Electrode Alignment: E hōʻoia i ka alignment pololei o nā electrodes e hōʻoia i ka hāʻawi ʻana i ka ikaika a hōʻemi i ka hopena o ka hoʻololi weld nugget.
  2. Hoʻomākaukau i ka mea hana: E hōʻoia i ka maʻemaʻe o ka ʻili o ka mea hana, i hoʻopaʻa pono ʻia, a i hoʻopaʻa paʻa ʻia e hōʻemi i ka neʻe ʻana i ka wā wili.
  3. ʻO ke kaomi electrode maikaʻi loa: E noi i ke kaomi electrode kūpono a paʻa e hōʻoia i ka hoʻopili kūpono a hōʻemi i ka hiki ke hoʻoneʻe i ka mea hana.
  4. Pūnaehana hoʻoluʻu maikaʻi: E mālama i kahi ʻōnaehana hoʻoluʻu maikaʻi no nā electrodes e pale i ka hoʻonui ʻana i ka wela a hoʻemi i ka hoʻonui ʻana i ka wela, e hōʻemi ana i ka manawa o ka weld nugget shift.
  5. Hoʻoponopono Kaʻina Hana: Hoʻoponopono maikaʻi i nā ʻāpana wili e like me ka manawa, ka manawa welding, a me ka ikaika electrode e hoʻomaikaʻi i ke kaʻina hana wili a hōʻemi i ka hiki ʻana o ka weld nugget shift.

He mea koʻikoʻi ka hoʻoponopono ʻana i ka neʻe ʻana o ka weld nugget i nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency e hōʻoia i nā welds kiʻekiʻe a me nā hui ikaika.Ma ka hoʻomaopopo ʻana i nā kumu o ka neʻe ʻana o ka weld nugget a me ka hoʻokō ʻana i nā hoʻolālā kūpono e like me ka alignment electrode kūpono, ka hoʻomākaukau ʻana i ka mea hana, ke kaomi electrode maikaʻi loa, ka hoʻoluʻu maikaʻi ʻana, a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kaʻina hana, hiki i nā welders ke hōʻemi i ka hiki ʻana o ka weld nugget shift a hoʻokō i nā welds kūpaʻa a hilinaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Jul-06-2023