ʻaoʻao_banner

Pehea ka manawa wiliwili a me ke au wiliwili o ka mīkini wiliwili wahi alapinepine e hoʻokō ai kekahi i kekahi?

I mea e hōʻoia ai i ka nui nugget a me ka ikaika hui solder o ke alapine waenamīkini wiliwili wahi, hiki i ka manawa welding a me ke au wiliwili ke hoʻokō i kekahi i kekahi i loko o kahi ākea.No ka loaʻa ʻana o kahi hui solder me kahi ikaika, e hoʻokō maʻamau ʻia nā helu ʻelua.

IF inverter wahi welder

ʻO ia hoʻi, hiki ke hoʻohana ʻia ka manawa nui a me ka manawa pōkole (i kapa ʻia ʻo hard standard), a me ka manawa liʻiliʻi a me ka manawa lōʻihi (i kapa ʻia ʻo soft standard).E hoʻohana i ke ana paʻakikī a i ʻole ke ana palupalu, e pili ana i ka mea a me ka mānoanoa o ka metala a me ka mana o ka welder i hoʻohana ʻia.ʻO ka manawa a me ka manawa i koi ʻia no ka wili metala e kahi mīkini wiliwili wahi he wahi kuhikuhi, pono e hoʻohana ʻia i alakaʻi i ka wā e hoʻohana ai.I mea e hōʻoiaʻiʻo ai i ka maikaʻi o ka welding, ʻike ʻia ka mea nui o nā electrodes mīkini welding wahi i kēia mau mea:

1. ʻO ke kaomi electrode o ka mīkini wiliwili wahi alapine waena i ka hopena koʻikoʻi i ka nui o ke kūpaʻa R ma waena o nā electrodes ʻelua.I ka piʻi ʻana o ke kaomi electrode, emi nui ʻo R.Ma kēia ala, piʻi iki ke au kuʻi ʻana, a ʻo ka hopena ma muli o ka emi ʻana o R. ʻO ka wela welding i hana ʻia e ka wela nui.

2. E emi mau ana ka ikaika o na hui solder i ka pii ana o ke kaomi ku'i.ʻO ka hoʻonā e hoʻonui i ke kaomi kuʻi.ʻO ka mea maʻamau, i ka wā e mau ai ke anawaena o ka maka hope electrode o ka mīkini wiliwili wahi, pili ke kū'ē o ka mea hana i kona resistivity.

3. ʻO nā metala me ke kūpaʻa kiʻekiʻe he maikaʻi ka hoʻokele uila (e like me ke kila kila) a me nā metala me ka haʻahaʻa haʻahaʻa i loaʻa i ka conductivity uila maikaʻi (e like me nā alumini alumini).

Ma kēia ala, ʻaʻole hilinaʻi wale ka resistivity i ke ʻano o ka metala, akā i ke kūlana mālama wela, ke ʻano hana a me ka mahana o ka metala.He hopena koʻikoʻi ko ia kaomi electrode i ka nui o ke kū'ē R ma waena o nā electrodes ʻelua.I ka piʻi ʻana o ke kaomi electrode, emi nui ʻo R, akā ʻaʻole nui ka piʻi ʻana o ke au kuʻi.ʻAʻole hiki ke hoʻopili i ke kū'ē i hana ʻia e ka emi ʻana o ka R. Hoʻemi ʻia ka hana wela.No laila, ke emi mau nei ka ikaika o nā hui kuʻihao i nā mīkini kuʻihao wahi waena i ka piʻi ʻana o ke kaomi kuʻi.ʻO ka hopena,ʻo ia ka hoʻonuiʻana i ka manawa welding me ka hoʻonuiʻana i ke kaomi kuʻi.

ʻO Suzhou Agera Automation Equipment Co., Ltd. is an enterprise engaged in the development of automated assembly, welding, testing equipment and production lines. It is mainly used in home appliance hardware, automobile manufacturing, sheet metal, 3C electronics industries, etc. According to customer needs, we can develop and customize various welding machines, automated welding equipment, assembly and welding production lines, assembly lines, etc., to provide appropriate automated overall solutions for enterprise transformation and upgrading, and help enterprises quickly realize the transformation from traditional production methods to mid-to-high-end production methods. Transformation and upgrading services. If you are interested in our automation equipment and production lines, please contact us: leo@agerawelder.com


Ka manawa hoʻouna: Jan-08-2024