ʻaoʻao_banner

ʻO nā mea hoʻonā no ka hohonu loa o nā hōʻailona kaomi i ke kuʻekuʻe kikoʻī

I loko o nā kaʻina hana wiliwili wahi kūʻē, ʻo ka loaʻa ʻana o nā hōʻailona kaomi pololei a paʻa pono no ka hōʻoia ʻana i ka maikaʻi a me ka pololei o nā hui welded.Eia nō naʻe, i kekahi manawa, hiki i nā kaha kaomi ke hohonu loa, e alakaʻi ana i nā hemahema a me ka hoʻopaʻapaʻa ʻana i ka pono.Ma kēia ʻatikala, e ʻimi mākou i nā kumu maʻamau ma hope o ia mau pilikia a hāʻawi i nā hopena kūpono e hoʻoponopono ai.

Kū'ē-Spot-Welding-Machine

1. ʻAʻole lawa ka mana o nā ʻāpana welding

ʻO kekahi o nā kumu nui o nā kaha kaomi hohonu loa ʻo ia ka hoʻonohonoho hewa ʻole o nā ʻāpana wili.ʻO nā mea e like me ke kuʻi ʻana i kēia manawa, ka manawa, a me ke kaomi pono e mālama pono ʻia e hōʻoia i ka maikaʻi o ka weld.Inā ʻaʻole i hoʻonohonoho pono ʻia kēia mau ʻāpana, hiki i ka wela nui a me ke kaomi ke kumu e komo hohonu ai ka weld nugget i loko o ka mea.

Hoʻoholo:No ka hoʻoponopono ʻana i kēia pilikia, pono ia e hana i nā hoʻāʻo ʻana o ka weld parameter a hoʻokumu i nā hoʻonohonoho kūpono no nā mea kikoʻī i hui ʻia.E nānā mau a hoʻoponopono i kēia mau ʻāpana no ka mālama ʻana i ka kūlike i ka hana welding.

2. Nā ʻano mea like ʻole

Hiki i nā ʻokoʻa o ka mānoanoa a me ka haku mele ke hoʻololi i nā kaha kaomi.I ka wā e kuʻi ai i nā mea like ʻole, ʻaʻole like ka hohonu o ke komo ʻana o ka weld, e hopena i nā kaha kaomi i hohonu loa i kekahi mau wahi.

Hoʻoholo:I ka hana ʻana me nā mea like ʻole, e noʻonoʻo e hoʻohana i kahi mea hoʻihoʻi a i ʻole kahi ʻenehana shimming e hōʻoia i ka hāʻawi like ʻana o ke kaomi.E kōkua kēia i ka pale ʻana i ke komo nui ʻana a me nā kaha kaomi hohonu.

3. Kūlana Electrode

ʻO ke kūlana o nā electrodes welding hiki ke hoʻopilikia nui i ka hohonu o nā kaha kaomi.ʻAʻole hiki ke puʻunaue like ʻole nā ​​​​electrodes ʻeha a ʻeha paha, e hoʻoneʻe ai i ka ʻāina a me nā hōʻailona hohonu.

Hoʻoholo:E nānā mau a mālama i nā electrodes welding.E hoʻololi iā lākou inā hōʻike lākou i nā hōʻailona o ka ʻaʻahu a i ʻole ka pōʻino.ʻO nā electrodes i mālama pono ʻia e hāʻawi i ke kaomi mau a hōʻemi i ka hiki ke loaʻa nā kaha hohonu hohonu.

4. Hoʻomākaukau Mea Kuʻikahi

ʻO ka hoʻomākaukau kūpono ʻole o nā mea e welded hiki ke alakaʻi i nā kaha kaomi hohonu.Hiki i nā mea hoʻohaumia o ka ʻili, nā hewa ʻole, a i ʻole ka misalignment o nā mea hana ke hoʻopau i ke kaʻina hana wili a hopena i ke komo ʻole.

Hoʻoholo:E hōʻoia i ka hoʻomaʻemaʻe pono ʻana o nā mea hana, hoʻonohonoho ʻia, a hoʻomākaukau ʻia ma mua o ke kuʻi ʻana.ʻO ka wehe ʻana i nā mea haumia o ka ʻili a me ka hōʻoia ʻana i ka alignment pololei e kōkua i ka hāʻawi like ʻana i ka puʻe a me nā kaha pāpaʻu.

5. Hoʻolāʻau Mīkini Welding

I ka wā lōʻihi, hiki i nā mīkini welding ke hele i waho o ka calibration, e pili ana i kā lākou hana.Hiki i kēia ke alakaʻi i nā ʻano like ʻole o ka wili ʻana i kēia manawa a me ke kaomi, ka hopena i nā kaha kaomi like ʻole.

Hoʻoholo:E hoʻokō i kahi papa helu calibration maʻamau no kāu mau mīkini wili.E hōʻoia i kēlā me kēia manawa a hoʻoponopono i kā lākou mau hoʻonohonoho e mālama i ka pololei a me ke kūlike i ka hana welding.

I ka hopena, ʻo ka loaʻa ʻana o ka hohonu i makemake ʻia o nā hōʻailona puʻe i ke kuʻi ʻana wahi kūʻē he mea nui ia no ka hana ʻana i nā welds kiʻekiʻe.Ma ka hoʻoponopono ʻana i nā kumu maʻamau o nā hōʻailona koʻikoʻi hohonu a me ka hoʻokō ʻana i nā hopena i manaʻo ʻia, hiki i nā welders ke hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi holoʻokoʻa a me ka hilinaʻi o kā lākou welds, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka pono o nā hui welded a me ka palekana o ka huahana hope.


Ka manawa hoʻouna: Sep-14-2023