ibe_banner

Nyocha nke mmetụta usoro mgbanwe na ịgbado ọkụ n'ime igwe nrụnye nhụcha ọkụ nke etiti (akụkụ 2)

Na aga isiokwu, anyị tụlere mkpa nke mgbanwe usoro na ọkara ugboro inverter ntụpọ ịgbado ọkụ igwe na mmetụta ya na ịgbado ọkụ pụta.Akụkụ nke abụọ nke usoro a chọrọ iji nyochaa mmetụta nke usoro mgbanwe na usoro ịgbado ọkụ ma chọpụta ihe ndị ọzọ nwere ike imetụta àgwà nke weld.

"Ọ BỤRỤ

  1. Electrode Material and mkpuchi: Nhọrọ nke ihe electrode na mkpuchi nwere ike imetụta usoro mgbanwe na ịgbado ọkụ na-esote.Ihe dị iche iche nke electrode nwere ihe dị iche iche nke ọkụ eletrik na ọkụ eletrik, nke nwere ike imetụta mmepụta okpomọkụ na ịnyefe n'oge usoro ịgbado ọkụ.Mkpuchi na electrodes nwekwara ike imetụta ihe ndị dị ka kọntaktị kọntaktị, ndụ electrode, na okpomọkụ nkesa.Ịhọrọ ihe electrode dabara adaba na mkpuchi dabere na ihe achọrọ ịgbado ọkụ dị oke mkpa maka inweta mgbanwe kacha mma na ịdị mma weld.
  2. Electrode Force Control: N'oge usoro mgbanwe, idowe ike electrode na-agbanwe agbanwe na nke a na-achịkwa dị mkpa maka ịnweta welds ndị a pụrụ ịdabere na ya.Mgbanwe ma ọ bụ enweghị nkwekọrịta na ike electrode nwere ike iduga na mgbanwe dị iche iche na mmepụta okpomọkụ, kọntaktị ihe, na àgwà ngwakọta.Igwe ịgbado ọkụ ụfọdụ ndị na-ahụ maka ihe ntụgharị ntụgharị na-arụ ọrụ nleba anya na nzaghachi nzaghachi iji hụ na ike electrode ziri ezi na kwụsiri ike n'oge usoro ịgbado ọkụ.Nke a na-enyere aka ịnọgide na-enwe otu ma na-eme ka ịdịmma weld n'ozuzu ya dịkwuo mma.
  3. Pulse Duration na Frequency: Na ọkara ugboro inverter ntụpọ ịgbado ọkụ igwe, na usu duration na ugboro parameters nwere ike gbanwee ka ebuli mgbanwe usoro na ịgbado ọkụ results.Ogologo oge pulse dị mkpụmkpụ na-enye ohere ịnyefe ume ngwa ngwa ma nwee ike inye aka belata mpaghara okpomọkụ metụtara.Ugboro pulse dị elu na-enye njikwa kacha mma maka ntinye ọkụ ma nwee ike melite ogo weld na ngwa ụfọdụ.Ịchọta nguzozi kwesịrị ekwesị n'etiti oge pulse na ugboro ole dabere na ihe onwunwe na njirimara weld chọrọ dị mkpa maka ịnweta nsonaazụ ịgbado ọkụ kacha mma.
  4. Sistemu nlekota na nzaghachi: Iji hụ na agbanwe agbanwe na ịdị mma nke usoro mgbanwe, ọtụtụ igwe igwe ịgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe na-eji usoro nlekota na nzaghachi.Sistemụ ndị a na-enyocha paramita dị iche iche dị ka ugbu a, voltaji, ike electrode na okpomọkụ n'oge usoro ịgbado ọkụ.Enwere ike ịchọpụta ngbanwe ọ bụla sitere na ụkpụrụ achọrọ yana enwere ike ime mgbanwe ozugbo iji nọgide na-enwe mgbanwe kachasị mma na ịdị mma weld.Njikọ nke usoro nleba anya dị elu na nzaghachi nzaghachi na-eme ka njikwa zuru oke na ntụkwasị obi nke usoro ịgbado ọkụ.

The mgbanwe usoro na ọkara ugboro inverter ntụpọ ịgbado ọkụ igwe nwere mmetụta dị ịrịba ama na ịgbado ọkụ pụta.Ihe ndị dị ka ihe electrode na mkpuchi, njikwa ike electrode, oge pulse na ugboro ugboro, na mmejuputa usoro nlekota na nzaghachi niile na-enye aka n'ịdị mma nke weld.Site n'ịghọta na ịkwalite usoro mgbanwe, ndị na-emepụta nwere ike nweta welds na-agbanwe agbanwe na nke dị elu na ngwa dị iche iche.N'akụkụ nke ọzọ nke usoro isiokwu a, anyị ga-abanye n'ime oge ịgbado ọkụ na mmetụta ya na àgwà weld ikpeazụ.


Oge nzipu: Mee-22-2023