ibe_banner

Ihe na-emetụta Ọdịnaya Ebe Welding Welding nke Ọkara Ugboro Welders?

Ọkara ntụpọ ntụpọ ịgbado ọkụ bụ ihe a na-ejikarị ejikọta na ụlọ ọrụ mmepụta ihe, karịsịa na ụgbọala na ngwá electronic.Ọ na-agụnye ịmepụta welds siri ike na nke a pụrụ ịdabere na ya site na itinye uche dị elu nke okpomọkụ na isi ihe.Ebe dị anya n'etiti ebe ịgbado ọkụ ndị a, nke a makwaara dị ka spacing electrode, na-arụ ọrụ dị oke mkpa n'ịchọpụta ịdịmma na iguzosi ike n'ezi ihe nke welds.Ọtụtụ ihe na-emetụta ebe ịgbado ọkụ anya nke ọkara ugboro ntụpọ welders, na ịghọta ihe ndị a dị oké mkpa maka ọbọ agbanwe agbanwe na inogide welds.

Ọ BỤRỤ na inverter ntụpọ welder

  1. Ụdị ihe na ịdị arọ:Ihe dị iche iche nwere ihe dị iche iche nke thermal conductivity na ihe mgbaze.Ọkpụrụkpụ nke ihe ndị a na-agbado na-emetụtakwa nkesa okpomọkụ.Ihe ndị dị arọ na-achọ okpomọkụ karịa ma nwee ike ime ka oghere electrode dịkwuo nso iji hụ na ngwakọta na ntinye kwesịrị ekwesị.
  2. Welding ugbu a na oge:Igwe ịgbado ọkụ ugbu a na ogologo oge etinyere ya na-emetụta oke ọkụ ọkụ.Ọgba mmiri dị elu na ogologo oge ịgbado ọkụ nwere ike ịchọ mgbanwe na oghere electrode iji gbochie oke okpomoku ma ọ bụ ngwakọta ezughi oke.
  3. Nha na Ọdịdị Electrode:Electrodes na-abịa n'ụdị na nha dị iche iche iji nabata geometric weld dị iche iche.Ogo na ọdịdị nke electrodes nwere ike imetụta mkpokọta okpomọkụ na ịdị irè nke weld n'ozuzu ya.Nhazi electrode kwesịrị ịtụle oghere electrode chọrọ maka nsonaazụ kacha mma.
  4. Ihe Electrode na mkpuchi:Nhọrọ nke ihe electrode na mkpuchi ọ bụla nwere ike imetụta nnyefe ọkụ na ọkụ eletrik.Nhọrọ nke ọma nke electrodes dị oke mkpa iji hụ na kpo oku otu ma belata ntụpọ ndị nwere ike ime.
  5. Ọnọdụ elu:Ọnọdụ nke n'elu a na-agbado, gụnyere ịdị ọcha ha na ịdị larịị, na-emetụta kọntaktị n'etiti electrodes na workpieces.Mmekọrịta na-adịghị mma nwere ike iduga kpo oku na-enweghị isi na mma weld mebie.
  6. Gburugburu Welding:Ihe ndị dị ka okpomọkụ gburugburu na iru mmiri nwere ike imetụta àgwà okpomọkụ nke usoro ịgbado ọkụ.Ọdịiche ndị a nwere ike ime ka a gbanwee oghere elektrọd ka ọ bụrụ akaụntụ maka mgbanwe na mkpofu okpomọkụ.
  7. Nrụgide:Nrụgide etinyere iji jide workpieces ọnụ n'oge ịgbado ọkụ na-emetụta eletriki kọntaktị na okpomọkụ nyefe n'etiti electrodes na ihe.Nrụgide nke ọma na-enyere aka ịnọgide na-enwe oghere electrode na-agbanwe agbanwe na ọbụna kpo oku.

Na mmechi, nweta ezigbo welding results na ọkara ugboro ntụpọ welders chọrọ nlezianya tụlee nke ọtụtụ ihe na-emetụta ịgbado ọkụ n'ebe anya.Ndị na-emepụta ihe ga-ahazirịrị ihe ịgbado ọkụ ha, nhọrọ elektrọd, na oghere electrode dabere na ngwa na geometrices metụtara.Ịkwado akụrụngwa mgbe niile, gụnyere electrodes, dịkwa oke mkpa iji hụ na arụmọrụ na-agbanwe agbanwe ka oge na-aga.Site n'ikwu okwu ndị a n'usoro, ndị na-emepụta nwere ike ịmepụta welds dị elu na ike na iguzosi ike n'ezi ihe, na-enye aka na ntụkwasị obi zuru oke nke ngwaahịa ikpeazụ.


Oge nzipu: Ọgọst-31-2023