ibe_banner

Ọgbọ nke Okpomọkụ site na Nguzogide Kọntaktị na igwe ịgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe ugboro ugboro?

Iguzogide kọntaktị na-arụ ọrụ dị ịrịba ama na usoro mmepụta okpomọkụ na igwe igwe ịgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe ugboro ugboro.Ịghọta ka esi emepụta okpomọkụ site na nguzogide kọntaktị dị oke mkpa maka ịkwalite usoro ịgbado ọkụ na ịnweta welds dị elu.Isiokwu a na-enye nkọwa nke usoro metụtara okpomọkụ ọgbọ site kọntaktị iguzogide na ọkara ugboro inverter ntụpọ ịgbado ọkụ igwe.

Ọ BỤRỤ na inverter ntụpọ welder

  1. Nguzogide kọntaktị: nguzogide kọntaktị na-eme na interface n'etiti electrodes na workpieces n'oge ịgbado ọkụ.Ọ na-akpata site na ezughị okè kọntaktị n'etiti electrode Atụmatụ na workpiece na-ebupụta.Nguzogide kọntaktị na-adabere n'ihe dị iche iche, gụnyere nhụsianya elu, ịdị ọcha, nrụgide etinyere, na nrụzi eletrik nke ihe.
  2. Joule Heating: Mgbe ọkụ eletrik na-agafe na kọntaktị kọntaktị na nguzogide, ọ na-ebute ikpo ọkụ Joule.Dị ka iwu Ohm si kwuo, okpomọkụ na-eme ka ọ dị nhata na square nke ugbu a na nkwụsị kọntaktị.Ihe dị elu dị ugbu a na nguzogide kọntaktị, a na-emepụtakwu ọkụ.
  3. Nkesa Okpomọkụ: Okpomọkụ a na-emepụta n'ihi nguzogide kọntaktị na-elekwasị anya na kọntaktị kọntaktị n'etiti electrodes na workpieces.Igwe ọkụ na-ekpo ọkụ na mpaghara na-eme ka okpomọkụ na-ebili na nso nso nke ebe a na-akpọtụrụ, na-eduga n'ịmepụta ihe mgbaze gbazere na ngwakọta nke ihe ndị na-arụ ọrụ na-esote.
  4. Thermal Conductivity: A na-ebufe ọkụ na-emepụta site na kọntaktị kọntaktị n'ime ihe ndị gbara ya gburugburu site na njikwa okpomọkụ.Thermal conductivity nke workpieces na-ekere òkè dị mkpa na nkesa na igbasa okpomọkụ.Nfefe ọkụ dị mma na-eme ka njikọ dị mma ma belata ihe ize ndụ nke mmebi okpomọkụ na mpaghara ndị gbara ya gburugburu.
  5. Njikwa ọkụ: Ịchịkwa okpomọkụ a na-emepụta site na nguzogide kọntaktị dị mkpa maka ịnweta welds na-agbanwe agbanwe na nke dị elu.Enwere ike imezi ntinye ọkụ site na ịchịkwa usoro ịgbado ọkụ dị ka ịgbado ọkụ ugbu a, oge ịgbado ọkụ, ike electrode, na ihe electrode.Ịmepụta paramita ndị a na-enyere aka n'ịhazi ọgbọ okpomọkụ, na-egbochi ikpo ọkụ ma ọ bụ ikpo ọkụ ezughị ezu.

Ọgbọ okpomọkụ site na nguzogide kọntaktị bụ akụkụ dị mkpa nke usoro ịgbado ọkụ na igwe ịgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe ugboro ugboro.Nguzogide kọntaktị, mmetụta nke ihe ndị dị ka ọnọdụ elu na nrụgide etinyere, na-eduga na ikpo ọkụ Joule na interface n'etiti electrodes na workpieces.A na-etinye okpomọkụ ahụ na mpaghara kọntaktị, na-eme ka agbaze na ngwakọta nke mpaghara.Njikwa okpomọkụ kwesịrị ekwesị site na nhazi ịgbado ọkụ na-eme ka ọ bụrụ ọgbọ nke okpomọkụ zuru oke maka ịgbado ọkụ na-enweghị mmebi okpomọkụ dị ukwuu.Ịghọta usoro ndị na-etinye aka na ọgbọ okpomọkụ site na nguzogide kọntaktị na-enyere aka n'ịkwalite usoro ịgbado ọkụ na ịnweta welds a pụrụ ịdabere na ya na nke dị elu na ngwa dị iche iche.


Oge nzipu: Mee-24-2023