ibe_banner

Olee otú electrode okpomọkụ na-ekwe nkwa ịgbado ọkụ àgwà nke etiti ugboro ntụpọ welder?

Iji hụ na ịgbado ọkụ àgwà nke etiti ugboro ntụpọ ịgbado ọkụ igwe, electrode jụrụ ọwa ga-edozi ezi uche, jụrụ mmiri eruba bụ zuru ezu, na mmiri eruba dabere na electrode ihe, size, isi metal na ihe onwunwe, ọkpụrụkpụ na nkọwa ịgbado ọkụ.

Ọ BỤRỤ na inverter ntụpọ welder

 

N'ozuzu, hụ na electrode ịgbado ọkụ dị nso na ụlọ okpomọkụ, na outlet okpomọkụ adịghị gafere 30 Celsius C. Ọ bụrụ na ndị fọdụrụ size nke electrode bụ otu, na-amụba elu elu dayameta D nwere ike igbasa okpomọkụ na dịkwuo electrode ndụ. iji hụ na nkwụsi ike nke àgwà ịgbado ọkụ.

Na mgbakwunye, mgbe dayameta dị n'ime nke oghere mmiri jụrụ oyi d na-abawanye n'ụzọ kwesịrị ekwesị (nke kwekọrọ na ịbawanye ebe kọntaktị nke mmiri jụrụ oyi), ndụ ọrụ nke electrode ga-adịkwa mma.Ihe data ahụ na-egosi na mgbe D bụ φ16 electrode, d abawanye site na 9.5 ruo φ11, n'elu ike ike nke electrode isi na ojiji ga-abawanye, ojiji oge ga-agbatị, na ịgbado ọkụ àgwà ga-kwekọrọ ekwe nkwa.

Mgbe ntụpọ ịgbado ọkụ galvanized ígwè efere na kwesịrị ekwesị ịgbado ọkụ usoro, a preheating eruba na-agbakwunyere tupu ejikọta ịgbado ọkụ ugbu a, nke mere na zinc oyi akwa na-agbaze mbụ, na ọ na-squeezed pụọ n'okpuru omume nke electrode mgbali, nke mere na ego nke zinc ọla kọpa. alloy kpụrụ na electrode na-ebelata, na-eguzogide na kọntaktị elu nke ịgbado ọkụ akụkụ na-abawanye, na ịgbado ọkụ ugbu a chọrọ iji nweta otu agbaze isi na-ebelata.


Oge nzipu: Dec-07-2023