ibe_banner

Kedu ọkwa ole dị na igwe nchekwa nchekwa ike?

Igwe ịgbado ọkụ nchekwa ike ga-agarịrị usoro anọ maka nkwonkwo solder ọ bụla.Usoro ọ bụla na-ewe oge ụfọdụ, n'otu n'otu, oge prepressure, oge ịgbado ọkụ, oge mmezi, na oge ezumike, na usoro anọ ndị a dị mkpa maka ịdị mma nkentụpọ ịgbado ọkụ.

Preloading: The preloading oge na-ezo aka na oge nke oge n'etiti electrode na-amalite itinye nrụgide na workpiece na mmalite nke ọkụ eletrik.N'oge a, electrode ga-etinye nrụgide dị mkpa na workpiece maka ịgbado ọkụ.Gbaa mbọ hụ na welder dị nso na kọntaktị na workpiece, ma ọ bụrụ na preloading oge dị oke mkpụmkpụ, na ike malitere mgbe abụọ workpieces nọ na nso kọntaktị, n'ihi na kọntaktị iguzogide bụ oke ibu, na-ere ọkụ onu nwere ike ime mgbe ntụpọ ịgbado ọkụ. .

Ịgbado ọkụ: Oge ịgbado ọkụ na-ezo aka na oge nke electrode na-agafe na usoro ịgbado ọkụ, nke bụ akụkụ dị mkpa nke usoro ịgbado ọkụ.Mgbe ị na-agbado ọkụ, ihe dị ugbu a na-esi na electrode na-esi na welding, nke mere na ịgbado ọkụ ahụ na-emepụta okpomọkụ na-eguzogide siri ike, ígwè ahụ dị n'ebe kachasị elu nke okpomọkụ na-agbaze na mbụ, na ígwè gbazere agbaze na mgbanaka ígwè nke na-agbazebeghị. na steeti plastik gburugburu, nke mere na igwe gbazere enweghị ike ịwụfu.

Nlekọta: Oge nrụzi na-ezo aka na oge site na mmalite nke ọdịda ike na-ebuli electrode, ya bụ, n'okpuru mmetụta nke nrụgide, metal mmiri mmiri na mgbanaka plastik na-eme ka ọ bụrụ isi ihe mgbado ọkụ.Ọ bụrụ na ịgbado ọkụ ugbu a agbajikwa, mmiri mmiri metal na ịgbado ọkụ isi adịghị crystallize, na electrode na-ebuli, mgbe ịgbado ọkụ isi metal enweghị ike supplemented site olu shrinkage n'ihi crystallization na solidification na mechiri emechi plastic mgbanaka, na ya. ga-etolite oghere shrinkage ma ọ bụ nzukọ rụrụ arụ.N'ụzọ doro anya, ike nke weld isi na shrinkage ma ọ bụ anụ ahụ rụrụ arụ dị nnọọ ala, ya mere idobe oge a dị mkpa.

Izu ike: Oge ezumike na-ezo aka n'oge a na-ebuli electrode site na workpiece gaa na mmalite nke nrụgide okirikiri ọzọ.Ọ bụrụhaala na workpiece nwere ike ịkwaga.Ọnọdụ na izute n'ibu ọrụ oge nke ịgbado ọkụ igwe.N'echiche na a na-ezute ọnọdụ ndị a, nkenke oge a, ọ ka mma, n'ihi na ọ ga-arụpụtakwu ihe.

The ntụpọ ịgbado ọkụ okirikiri nke akọwara n'elu bụ ihe kasị isi, n'ihi na ọ bụla metal na alloy ntụpọ ịgbado ọkụ, nke usoro bụ oké mkpa.

Suzhou Agera Automation Equipment Co., Ltd. na-etinye aka na ndị na-emepụta ngwa ịgbado ọkụ, na-elekwasị anya na mmepe na ire ahịa nke igwe ịgbado ọkụ na-echekwa ike, ngwa ịgbado ọkụ na-akpaghị aka na akụrụngwa ịgbado ọkụ na-abụghị ọkọlọtọ pụrụ iche, Agera lekwasịrị anya ka esi emeziwanye ogo ịgbado ọkụ. , ịgbado ọkụ arụmọrụ ma belata ịgbado ọkụ ụgwọ.Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na welders nchekwa ike anyị, biko kpọtụrụ anyị:leo@agerawelder.com


Oge nzipu: Mee-13-2024