ibe_banner

Ngwọta nke ịrapara electrode na ọkara ugboro ntụpọ ịgbado ọkụ igwe

Ọ bụrụ na igwe ịgbado ọkụ na-arapara na electrode, electrode na-arụ ọrụ n'elu dị na mpaghara kọntaktị na akụkụ ahụ, na kọntaktị na-eguzogide n'etiti electrode na akụkụ ahụ na-abawanye, nke ga-eduga ná mbelata nke ugbu a nke ịgbado ọkụ circuit, ma. ugbu a gbadoro ụkwụ na ebe kọntaktị mpaghara.

Ọ BỤRỤ na inverter ntụpọ welder

 

Ọnụ ọgụgụ dị ugbu a nke ebe kọntaktị dị ukwuu karịa njupụta nkịtị nke electrode na-arụ ọrụ n'elu, na-eme ka okpomọkụ nke kọntaktị na-ebili na okpomọkụ nke weldable nke electrode na akụkụ ahụ, na-eme njikọ nke electrode na akụkụ ahụ.

Elu electrode na-arụ ọrụ na akụkụ ahụ enweghị ike ịkwado ya kpamkpam, naanị akụkụ ụfọdụ nke kọntaktị na-apụta na akụkụ ahụ.Nrụgide electrode ezughi oke.Nkwụsị kọntaktị na-adaba na nrụgide ahụ, nrụgide electrode na-ezughị ezu na-eme ka kọntaktị kọntaktị dị n'etiti electrode na akụkụ ahụ na-abawanye, na okpomọkụ dị n'etiti akụkụ kọntaktị na elu kọntaktị nke akụkụ ahụ na-ebili na okpomọkụ nke weldable, na-akpụ electrode. na njikọ njikọ akụkụ.

Suzhou Agera Automation Equipment Co., Ltd. na-etinye aka na mgbakọ akpaka, ịgbado ọkụ, akụrụngwa nnwale na ụlọ ọrụ mmepe ahịrị mmepụta, nke a na-ejikarị na ngwa ngwa ụlọ, nrụpụta ụgbọ ala, igwe mpempe akwụkwọ, ụlọ ọrụ elektrọnik 3C.Dị ka ahịa mkpa, anyị nwere ike ịzụlite na hazie dị iche iche chọrọ nkeigwe ịgbado ọkụna akpaka ịgbado ọkụ akụrụngwa na mgbakọ ịgbado ọkụ mmepụta ahịrị, mmepụta edoghi, wdg, iji nye kwesịrị ekwesị akpaghị aka n'ozuzu ngwọta maka Enterprise mgbanwe na upgrading, na-enyere ụlọ ọrụ ngwa ngwa ịghọta mgbanwe na upgrading ọrụ site omenala mmepụta ụzọ na elu-ọgwụgwụ mmepụta ụzọ.Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na akụrụngwa akpaaka anyị na ahịrị mmepụta, biko kpọtụrụ anyị.


Oge nzipu: Mee-17-2024