side_banner

Hvor mange trinn er det i en sveisemaskin for energilagring?

Energilagringssveisemaskinen skal gjennom fire prosesser for hver loddeskjøt.Hver prosess varer en viss tid, henholdsvis fortrykkstid, sveisetid, vedlikeholdstid og hviletid, og disse fire prosessene er uunnværlige for kvaliteten påpunktsveising.

Forbelastning: Forbelastningstiden refererer til tidsperioden mellom elektroden begynner å påføre trykk på arbeidsstykket og begynnelsen av elektrisitet.I løpet av denne tiden må elektroden påføre det nødvendige trykket på arbeidsstykket for sveising.Sørg for at sveiseren er i nær kontakt med arbeidsstykket, hvis forspenningstiden er for kort, og strømmen startes når de to arbeidsstykkene er i nær kontakt, fordi kontaktmotstanden er for stor, kan brenningsfenomenet oppstå ved punktsveising .

Sveising: Sveisetid refererer til tiden som elektroden passerer i punktsveiseprosessen, som er en viktig del av sveiseprosessen.Ved sveising går strømmen gjennom elektroden gjennom sveisingen, slik at sveisingen produserer sterk motstandsvarme, metallet på det mest konsentrerte varmestedet smeltes først, og det smeltede metallet er omgitt av metallringen som ikke er smeltet og plasttilstanden rundt, slik at det smeltede metallet ikke kan søle.

Vedlikehold: Vedlikeholdstiden refererer til perioden fra begynnelsen av strømbruddet til løfting av elektroden, det vil si under påvirkning av trykk, krystalliserer det flytende metallet i plastringen for å danne sveisekjernen.Hvis sveisestrømmen brytes, det flytende metallet i sveisekjernen ikke krystalliserer, og elektroden løftes, kan ikke sveisekjernemetallet suppleres med volumkrymping på grunn av krystallisering og størkning i den lukkede plastringen, og det vil danne et krympehull eller løs organisasjon.Det er klart at styrken til sveisekjernen med krymping eller løst vev er svært lav, så det er viktig å opprettholde denne tidsperioden.

Hvile: Hviletiden refererer til tiden når elektroden løftes fra arbeidsstykket til starten av neste syklustrykk.Så lenge arbeidsstykket kan flyttes.Plasser og oppfylle sveisemaskinens mekaniske handlingstid.Forutsatt at disse betingelsene er oppfylt, jo kortere denne tiden er, jo bedre, fordi det vil være mer produktivt.

Punktsveisingssyklusen beskrevet ovenfor er den mest grunnleggende, for enhver metall- og legeringspunktsveising, hvilken prosess er uunnværlig.

Suzhou Agera Automation Equipment Co., Ltd. er engasjert i produsenter av sveiseutstyr, med fokus på utvikling og salg av energisparende motstandssveisemaskiner, automatisk sveiseutstyr og ikke-standard spesialsveiseutstyr, Agera fokuserer på hvordan man kan forbedre sveisekvaliteten , sveiseeffektivitet og redusere sveisekostnadene.Hvis du er interessert i våre energilagringssveisere, vennligst kontakt oss:leo@agerawelder.com


Innleggstid: 13. mai 2024