side_banner

Middels frekvens punktsveisemaskin sveisemutterteknologi og metode

Sveisemutteren tilmellomfrekvent punktsveiserer realiseringen av projeksjonssveisefunksjonen til punktsveiseren.Den kan fullføre sveisingen av mutteren raskt og med høy kvalitet.Imidlertid må flere problemer løses under projeksjonssveiseprosessen til mutteren.Det skal ikke være oljeflekker og rust før sveising.

IF inverter punktsveiser

1. Under samme sveisestrøm og trykk øker den destruktive belastningen med økende sveisetid.Når den øker til en fast verdi, reduseres den i stedet.Derfor brukes vanligvis ikke forvarming til sveising for å forhindre overbrenning.

2. Under samme sveisestrøm og sveisetid avtar skadebelastningen med økningen av sveisetrykket.Fordi trykket øker, reduseres kontaktmotstanden mellom bumpen og arbeidsstykket, og dermed reduseres sveisevarmen og skadebelastningen.Sveisetrykket er for høyt, den konvekse ringen knuses for tidlig, strømtettheten faller kraftig, og skadebelastningen reduseres ytterligere.Tvert imot, hvis trykket er for lite, vil strømtettheten stige kraftig for å forårsake sprut eller "tenning", og skadebelastningen vil også avta.Juster tilsvarende forhåndsbelastningstid og passende elektrodetrykk.

3. Sørg for forsegling av sveisede skjøter, og utvalget av prosessparametere er veldig bredt.Sammenlignet med sveisetrykk og sveisetid er sveisetrykk viktig.Pass på at sveisetrykket ikke er for lavt.

4. Når sveisestrømmen og sveisetrykket er det samme, ettersom sveisetiden øker til den øker til nivået av overoppheting, øker deformasjonen.Når strømmen overstiger en viss verdi og sveisetiden fortsetter å øke, vil sveisetrykket ha relativt liten innvirkning på gjengedeformasjonen.Det er verdt å merke seg at ensartetheten til påført sveisetrykk har en viss garanti for sveisekvaliteten.

Suzhou AgeraAutomation Equipment Co., Ltd. er en bedrift som driver med utvikling av automatisert montering, sveising, testutstyr og produksjonslinjer.Den brukes hovedsakelig i maskinvare for husholdningsapparater, bilproduksjon, metallplater, 3C elektronikkindustri osv. I henhold til kundens behov kan vi utvikle og tilpasse ulike sveisemaskiner, automatisert sveiseutstyr, monterings- og sveiseproduksjonslinjer, samlebånd, etc. , for å tilby passende automatiserte helhetsløsninger for bedriftstransformasjon og -oppgradering, og hjelpe bedrifter raskt å realisere transformasjonen fra tradisjonelle produksjonsmetoder til middels til høye produksjonsmetoder.Transformasjons- og oppgraderingstjenester.Hvis du er interessert i vårt automasjonsutstyr og produksjonslinjer, vennligst kontakt oss:leo@agerawelder.com


Innleggstid: Jan-07-2024