itulau_fanua

E faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le eletise i totonu o se masini uʻamea vaʻaia vaʻaia?

I totonu o se masini u'amea fa'asolo, o le feso'ota'iga sa'o o le fa'amau eletise e taua tele mo le fa'amautinoaina o le mau ma le fa'atuatuaina o le u'u eletise i le faagasologa o le uelo.O lenei tusiga o loʻo tuʻuina atu ai se taʻiala taʻitasi i le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le eletise i totonu o le masini.
AFAI inverter spot welder
Laasaga 1: Saunia le eletise ma le masini:
Ia fa'amautinoa o lo'o mama le fa'amauina o le eletise ma leai ni palapala po'o otaota.
Ia mautinoa ua tape le masini ma motusia mai le puna eletise mo le saogalemu.
Laasaga 2: Su'e le feso'ota'iga fa'apipi'i eletise:
Fa'ailoa le so'otaga fa'apipi'i eletise i le masini uelo.E masani lava ona tu i tafatafa o le uelo fa'atonu vaega po'o se nofoaga fa'apitoa.
Laasaga 3: Fa'aoga pine feso'ota'i:
Fa'afetaui pine fa'afeso'ota'i i luga o le fa'amau fa'aeletise fa'atasi ma avanoa fa'atatau i le so'oga a le masini.O pine e masani ona faʻatulagaina i se mamanu faʻapitoa mo le faʻaogaina lelei.
Laasaga 4: Fa'aofi le fa'amau eletise:
Fa'aofi malie le mea fa'apipi'i eletise i totonu o le so'oga o le masini, ia mautinoa o lo'o ofi lelei pine i totonu o avanoa.
Fa'amama le mamafa ma fa'agaoioi le fa'amauina o le eletise pe a mana'omia ina ia mautinoa e fetaui lelei.
Laasaga 5: Faʻamautu le fesoʻotaʻiga:
O le taimi lava e fa'aofi sa'o ai le fa'amau fa'aeletise, fa'amau so'o se masini tapuni po'o fa'a sikulima e tu'uina atu i luga o le masini e fa'amautu ai le so'oga.O lenei mea o le a taofia ai le faʻapipiʻiina o le eletise mai le motusia faʻafuaseʻi i le taimi o le uelo.
Laasaga 6: Su'e le feso'ota'iga:
Aʻo leʻi amataina le faʻaogaina o le uelo, fai se siaki vave e faʻamautinoa ai o loʻo faʻapipiʻi lelei le faʻamau eletise ma faʻamautinoa lelei.Tu'u sina toso i luga o le fa'amau fa'aeletise e fa'amaonia ai e le'o matala.
Manatua: E taua le mulimuli i faʻatonuga faʻapitoa e tuʻuina atu e le gaosiga o le masini uʻamea ma le eletise.O laasaga o loʻo taʻua i luga e avea o se taʻiala lautele, ae mafai ona iai ni fesuiaiga e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga ma le mamanu patino o le masini.
O le fa'afeso'ota'i sa'o o le fa'amauina o le eletise i totonu ole masini uelo va'ava'a fa'avavevave e mana'omia mo le fa'atumauina o le mau malu ma le fa'atuatuaina i luga ole eletise ile taimi ole uelo.E ala i le mulimuli i le taʻiala i lea laasaga ma lea laasaga o loʻo tuʻuina atu i luga, e mafai e tagata faʻatautaia ona faʻamautinoa se fesoʻotaʻiga malupuipuia, faʻaitiitia le lamatiaga o le paʻu eletise poʻo le vavae ese i le faagasologa o le uelo.


Taimi meli: Me-15-2023