itulau_fanua

Fa'aaafiaga ole Fa'ainisinia Ma'a'a ole Medium Frequency Spot Welding Machine ile Weld Formation

Medium frequency spot uelo ose auala fa'aaoga lautele i fale gaosi oloa mo le tu'ufa'atasia o vaega u'amea.O le tulaga lelei o le faʻaogaina o le uʻamea, lea e faia e ala i le tuʻufaʻatasia o uʻamea i nofoaga faʻapitoa, e aʻafia i mea eseese.O se tasi o mea taua e matua a'afia ai le taunu'uga o le uelo o le fa'ainisinia o le masini uelo.

AFAI inverter spot welder

O le faʻamalosi faʻainisinia e faʻatatau i le gafatia o le masini uʻamea e faʻatumauina lona faʻatulagaina faʻamaoni ma tetee atu i le faʻaleagaina i le taimi o le faʻagasologa.O lenei vaega e faia se sao taua i le fuafuaina o le tumau ma le faʻamaoni o uelo na gaosia.I totonu o lenei tusiga, matou te suʻesuʻeina le faʻaogaina o le faʻainisinia faʻainisinia i luga o le faʻavaeina o uelo i le vaeluaga o taimi faʻapipiʻi.

  1. Fa'atatau tonu: O se masini uelo malosi e faʻamautinoaina o le eletise, e nafa ma le tuʻuina atu o le faʻaogaina o le taimi nei ma le faʻatupuina o le vevela talafeagai, faʻamautu saʻo saʻo.O le le fetaui ona o le faʻaogaina o masini e mafai ona iʻu ai i le tufatufaina atu o le vevela, e oʻo atu ai i le vaivai pe le atoatoa.
  2. Fa'aogaina ole Malosi eletise: Fa'agata fa'ainisinia talafeagai e mafai ai ona fa'aoga sa'o ma le fa'aogaina o le malosi eletise i luga o mea faigaluega.Le lava le malosi e mafai ona oʻo atu ai i le le lava o fesoʻotaʻiga i le va o mea faigaluega, faʻalavelaveina le faʻafefe o le vevela e manaʻomia mo le faʻavaeina o le uelo.
  3. Malosiaga Tiliva: Faʻaleagaina faʻainisinia e mafai ona suia le mamao i le va o electrodes, e aʻafia ai le faʻaogaina o le eletise i le mea faʻapipiʻi.O le mea lea, e a'afia ai le tele o le malosi e tu'uina atu i le nofoaga, e ono i'u ai i lalo po'o le soona uelo.
  4. Toe fai: O se masini malosi e faʻamautinoaina o le faʻagasologa o le uʻamea e toe faʻaaogaina ma toe faʻaleleia.O le fa'atumauina i le fa'ainisinia fa'aliliuina i le fa'auiga lelei o le uelo, lea e mana'omia mo le fa'atumauina o tulaga tau gaosiga.
  5. Fa'aitiitiga Spatter: Faʻamautu faʻainisinia e saofagā i se arc mautu i le faagasologa o le uelo, faʻaitiitia ai le faʻafefe - o le faʻateʻaina e le manaʻomia o uʻamea uʻamea.Faʻaitiitia le faʻafefeteina e faʻaleleia ai le faʻaalia o le uelo ma faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le faʻamamaina o le post-weld.
  6. Aotelega Malosi Weld: O le malosi faʻainisinia o le masini uʻamea e aʻafia saʻo ai le malosi atoa o le uelo.O se seti mautu e maua mai ai uelo fa'atasi ai ma mea fa'ainisinia e mafai ona va'aia ma mana'omia.

I le fa'ai'uga, o le fa'ainisinia fa'ainisinia o se masini fa'apipi'i va'ava'ava'a e fai se sao taua i le fa'avaeina o uelo maualuga.E tatau i tagata gaosi oloa ma tagata tomai faʻapipiʻi ona faʻamuamua le mamanu ma le tausiga o masini e faʻamautinoa ai le faʻamalosia lelei.O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le lelei o le uelo ae e fesoasoani foi i le lelei ma le faʻamaoni o le faʻagasologa o le uelo.A'o aga'i i luma tekinolosi ma fa'atupuina faiga uelo, o le malamalama ma le fa'atalanoaina o le a'afiaga o le malosi fa'ainisinia o le a tumau pea le fa'avae mo le ausiaina o le fa'amaualuga ma le maualuga.


Taimi meli: Aukuso-28-2023