itulau_fanua

Fa'atomuaga i masini fua o lo'o i ai nei i Medium Frequency Inverter Spot Welding Machines

O lenei tusiga o loʻo tuʻuina atu ai se faʻamatalaga lautele o le masini fua o loʻo i ai nei o loʻo faʻaaogaina i masini uʻamea faʻafefe faʻavavevave.O le masini fua o lo'o i ai nei o se vaega taua lea e mafai ai mo le mata'ituina lelei ma le pulea o le fa'aogaina o le taimi nei i le taimi o fa'agaioiga uelo.O le malamalama i le faʻatinoga ma foliga o lenei masini e manaʻomia mo le faʻamautinoaina o le lelei o le faʻaogaina o le uelo ma le faʻamautuina lelei o le lelei.

AFAI inverter spot welder

  1. Fa'amoemoega ole Fua o lo'o iai nei: O le masini fua o lo'o iai nei e fa'atino ai fa'amoemoega nei:

    a.Mataituina o le taimi nei: E fuaina ma mataʻituina le eletise o loʻo tafe atu i totonu o le faʻasologa o le uelo i le taimi o le faʻagasologa o le faʻaogaina.O lea e mafai ai ona mata'ituina le taimi tonu o le uelo o lo'o i ai ina ia mautinoa o lo'o tumau i totonu o le laina mana'omia.

    e.Manatu Manatu: O le masini fua o loʻo i ai nei e tuʻuina atu ai faʻamatalaga i le faiga faʻatonutonu, faʻatagaina e faʻafetaui ma faʻatonutonuina faʻamaufaʻailoga e faʻavae i luga o le fua o le taimi nei.O lenei fa'aaliga fa'aalia e fa'amautinoa ai le pulea tonu o le fa'agasologa o le uelo.

    i.Fa'amautinoaga Tulaga: O le fua sa'o i le taimi nei e taua tele mo le fa'amautinoaina o le lelei o le uelo.E ala i le mataʻituina o le taimi nei, soʻo se faʻalavelave poʻo ni faʻalavelave e mafai ona iloa, faʻatagaina mo fetuunaiga vave poʻo se faʻalavelave e faʻatumauina ai le faʻatinoina o le faʻaogaina.

  2. Vaega o Mea Fa'atatau o lo'o i ai nei: O le masini fua o lo'o iai nei e masani lava ona iai vaega nei:

    a.Saʻo Maualuga: Ua mamanuina e tuʻuina atu ai fua saʻo ma faʻatuatuaina o le faʻaogaina o le taimi nei, faʻamautinoa le saʻo ma le mataʻituina o le faʻagasologa o le faʻaogaina.

    e.Faʻaaliga Faʻamatalaga Moni: O le masini e masani ona aofia ai se faʻaaliga numera poʻo analog e faʻaalia ai le tau o loʻo i ai nei i le taimi moni, e mafai ai e le au faʻatautaia ona mataʻituina le faʻaogaina o le taimi nei i le faagasologa.

    i.Fua e le fa'asalaina: O le fua o lo'o iai nei e le'o fa'alavelave, o lona uiga e le fa'alavelave i le fa'asologa o le uelo.E masani lava ona ausia e ala i le faʻaaogaina o transformers o loʻo i ai nei poʻo le faʻaogaina o le hall e iloa ai le taimi nei e aunoa ma le faʻalavelaveina o le fesoʻotaʻiga eletise.

    o.Tu'ufa'atasi ma le Pulea Fa'atonu: O le masini fua o lo'o i ai nei o lo'o tu'ufa'atasia fa'atasi ma le fa'atonuga o le masini uelo, e mafai ai ona fa'atonuina ma fa'atonuina fa'amaufa'ailoga e fa'atatau i le fua o le taimi nei.

    u.Puipuiga ova: O mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina e masani ona tuʻufaʻatasia i totonu o le masini fua o loʻo i ai nei ina ia mautinoa e le sili atu le faʻaogaina o le taimi nei e sili atu i tapulaʻa saogalemu.

O le masini fua o lo'o i ai nei i masini uelo va'aia fa'asolosolo fa'asolosolo e taua tele i le mata'ituina lelei ma le fa'atonutonuina o le uelo.E ala i le tuʻuina atu o faʻamatalaga moni ma fua saʻo, o lenei masini e mafai ai ona lelei le faʻaogaina o le uelo ma faʻamautinoa le lelei o le uelo.O lona tu'ufa'atasia ma le fa'atonuga fa'atonu e mafai ai ona fetu'una'i otometi e fa'atatau i le fuaina o le taimi nei, fa'aleleia le lelei ma le fa'atuatuaina o fa'agaioiga uelo.Faatasi ai ma lona maualuga saʻo ma le le faʻalavelave fua gafatia, o le masini fua o loʻo i ai nei e saofagā i le manuia atoa o faiga faʻapipiʻi i totonu o faʻaoga eseese tau pisinisi.


Taimi meli: Me-31-2023